En flerdimensjonal forestillingsreise for barn 0-3 år og voksne.

Publikum deltar i et visuelt univers der rommet beveges og omveltes. Verket formidler abstrakte historier gjennom relasjoner, estetisk-absurde tablåer og kinestetiske sansninger. Publikum får fritt interagere med rommet og danserne gjennom forestillingen. We are Symphony kan derfor oppleves fra mange ulike vinkler og perspektiver. Publikum kan potensielt være med å påvirke det som skjer i verket.

Oslo Koreografiske er et kunstnerisk kollektiv som arbeider koreografisk med dans, lys og lyd, scenografi og publikum i seg selv. I We are Symphony har de invitert med en dukkefører fra Nord Irland. En dukkefører som på ingen måte er tradisjonell, da lyssatte ringer beveges flere meter over hodene på publikum.

Fra 2016–2018 var Oslo Koreografiske med i satsningsprosjektet STOR kunst for små barn initiert av Dansens Hus i samarbeid med Sparebankstiftelsen. Prosjektet tok form gjennom ulike samlinger og kurs med professor i drama, Leif Hernes og førstelektor i pedagogikk og forsker ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Ellen Os. 

Forestillingen er blitt spilt ved Dansens Hus, RAS - Regional arena for samtidsdans, Atalante Gøteborg, BAREDANS Festival Bodø. Høsten 2020 turnerer verket gjennom Dansenett Norge. 
 

FAKTA

Kunstnerisk team:
Anne Kathrine Fallmyr, Tale Hendnes, Evelina Dembacke, Colin Eccleston, Fredrik Petrov, Ida Haugen

Dansere:
Fredrik Petrov and Ida Haugen

Scenografi:
Colin Eccleston

Teknisk konsulent:
Charlie Pethica

Koreografi og regi:
Anne Kathrine Fallmyr og Tale Hendnes

Lysdesign:
Evelina Dembacke

Musikk:
Fredrik Petrov

Kostyme: 
Fran Heap

Produksjon:
Oslo Koreografiske

Co-produksjon:
Dansens Hus med støtte fra Sparebankstiftelsen

Støttet av:
Norsk Kulturråd and Sentralen Ung, FFUK, Danse & Teatersentrum


FILM

 
 

FOTO